Švęskime Jonines kartu!

Nepraleiskite puikių pasiūlymų

19 June 2024, 09:57

Ar ir jūs nekantriai laukiate smagiausios vasaros nakties? Čiupkite nerealius kelionių pasiūlymus ir nebesukite galvos dėl savo svajonių vasaros atostogų!

Join UP!

komanda

Daugiau informacijos apie pasiūlymo sąlygas:

  • Pasiūlymas galioja: 2024.06.19 - 2024.06.30
  • Galioja šioms kelionių kryptims: Turkija, Egiptas, Tunisas, Graikija, Juodkalnija, Kipras.
  • Pasiūlymas galioja šiam kelionių laikotarpiui: 2024.06.19 - 2024.09.15.
  • Specialios nuolaidos taikomos tik kelionių paketams, vienai kelionės rezervacijai.
  • Minimali kelionės trukmė: 7 nakvynės.
  • Pasiūlymų kiekis ribotas, o kainos gali keistis.

Ar esate pasiruošę saulės spinduliams ir nepamirštamiems nuotykiams? Nedelskite ir išsirinkite savo svajonių kryptį jau dabar:

Turkija

Atsipalaiduokite po šilta Viduržemio jūros saule, tyrinėkite istorines vietas ir susipažinkite su turtinga Turkijos kultūra. Šioje šalyje kiekvienas ras ką nors sau - nuo šurmuliuojančių turgaviečių iki ramių paplūdimių.

REZERVUOKITE

Egiptas (Šarm aš Šeichas)

Pasinerkite į ryškų Raudonosios jūros povandeninį pasaulį, nardykite su spalvingomis žuvelėmis arba tiesiog ilsėkitės nuostabiuose paplūdimiuose. Šarm el Šeichas yra rojus tiek vandens entuziastams, tiek poilsio ieškotojams.

REZERVUOKITE

Tunisas

Pasinerkite į tikrą arabiškų naktų nuotykį! Tyrinėkite Kartaginos griuvėsius, vaikštinėkite po spalvingas turgavietes, leiskitės į ekskursijas ir ilsėkitės nuostabiuose paplūdimiuose. Tunisas - tai unikalus istorijos, kultūros ir nuostabių vaizdų derinys.

REZERVUOKITE

Graikija (Kreta)

Pajuskite, kaip atgyja istorijos magija! Leiskite sau pasiklysti žavingose Kretos gatvelėse, ragaukite gardžių graikiškų patiekalų ir mėgaukitės saule Egėjo jūroje. Kreta - tai senovinių griuvėsių, nuostabių kraštovaizdžių, svetingų žmonių ir skonio receptus stulbinančių patiekalų lobynas.

REZERVUOKITE

Juodkalnija

Pabėkite į kvapą gniaužiančią ir keliautojų dar nepažintą Juodkalniją! Keliaukite pėsčiomis per įspūdingus kalnus, atraskite tyliai pasislėpusius ežerus ir ilsėkitės žavingoje Adrijos jūros pakrantėje. Juodkalnija - gamtos mylėtojų rojus su įspūdingais kraštovaizdžiais ir žavingais miesteliais, atokiau nuo chaotiško miesto ritmo

REZERVUOKITE

Kipras

Atraskite savo rojaus kampelį Kipre! Atsipalaiduokite nepaliestuose uolėtuose paplūdimiuose, tyrinėkite istorines vietoves ir pažinkitę salą automobiliu. Kipras - puikus poilsio, istorijos ir netikėtų gastronominių atradimų derinys.

REZERVUOKITE

logo-up icon