Sekite paskui saulę!

Sekite paskui saulę

19 April 2024, 11:59

Planuojate svajonių žiemos atostogas? Daugiau ieškoti nereikia - štai keletas fantastiškų išankstinių pardavimų pasiūlymų jūsų saulėtai kelionei su Join UP! 

Kokie išankstinių pardavimų privalumai? 

Populiarūs viešbučiai už patrauklią kainą. Puiki galimybė už patrauklią kainą įsigyti prabangų kambarį su kvapą gniaužiančiu vaizdu arba apsistoti puikiame viešbutyje, kuriame visada norėjote atostogauti!  

Garantuotas pasirinktas kambarys. Žiemos sezono įkarštyje populiarūs viešbučiai greitai užsipildo. Užsisakydami iš anksto, galėsite laisvai rinktis iš didesnio kambarių pasirinkimo arba mėgstamą viešbutį, kuriame metai iš metų kuriate neišdildomus prisiminimus.   

Lankstumas, kuriuo galite pasikliauti. Suprantame, kad planai gali pasikeisti. Naudodamiesi Join UP! išankstinių pardavimų privalumais, galite NEMOKAMAI pakeisti vieną kartą (viešbutį, datą, kambario tipą ar trukmę), jei tik pranešite mums likus 14/28/45 dienoms iki išvykimo (priklauso nuo atostogų krypties). Be to, be jokių rūpesčių galėsite vieną kartą pakeisti vardą ir pavardę. 

 Išskirtiniai viešbučiai. Atraskite žiemos stebuklų pasaulį, naudodamiesi įvairiomis Join UP! išankstinių pardavimų galimybėmis, įskaitant išskirtinius viešbučius, kurių nerasite niekur kitur! 

Užsakymo ir mokėjimo sąlygos:

  • Išankstinių pardavimų laikotarpis: iki liepos 31 d.
  • Pradinė įmoka: tik 10 % kelionės kainos.
  • Galutinis mokėjimas: likus 14 dienų (Egipte), 28 dienoms (Šri Lankoje), 45 dienoms (JAE) iki išvykimo dienos.

Jei norite pasinaudoti mažos pradinės įmokos lengvata, užsakymo metu mūsų internetinėje svetainėje pasirinkite parinktį „Daliniai mokėjimai“.  

Pajuskite žiemos malonumus:  

Rectangle Copy 6.jpg

Žiemos atostogos: ilsėkitės Egipto rojuje 

Žiemą Egipto auksinėse pakrantėse mėgaukitės šilta saule. Tyrinėkite didingas piramides, plaukite didingu Nilu ir pasinerkite į senovės stebuklų šalį.  

REZERVUOKITE ATOSTOGAS EGIPTE

 

sri.jpg

Atraskite žavingąją Šri Lanką 

Šią žiemą ištrūkite į atogrąžų rojų. Šri Lankoje rasite nuostabių paplūdimių, vešlių atogrąžų miškų, gyvybingos kultūros ir kvapą gniaužiančių kraštovaizdžių - puiki vieta nepamirštamoms atostogoms. 

REZERVUOKITE ATOSTOGAS ŠRI LANKOJE

 

ОАЄ.jpg

Pasižvalgykite po nepaprastus Dubajaus kraštus  

Išbandykite pabėgimą į Dubajų žiemą. Grožėkitės Burdž Chalifos dangoraižiu, mėgaukitės prabangiu apsipirkinėjimu, tyrinėkite gyvybingą miesto kultūrą ir išbandykite pažangiausias pramogas. 

REZERVUOKITE ATOSTOGAS DUBAJUJE

Kas gali būti geriau už atostogas be jokių rūpesčių? Nepraleiskite nuostabių galimybių ir užsisakykite savo svajonių kelionę jau dabar!  

logo-up icon