Mėgaukitės nepamirštamomis atostogomis Egipte

Susipažinkite su „Coral Sea“ viešbučiais

18 July 2024, 08:30

Egiptas - viena populiariausių kelionių krypčių įvairių pomėgių keliautojams. Ekonomiškos atostogos šalia Raudonosios jūros - populiarus pasirinkimas. Tačiau net ir patyrę keliautojai, lankantys šią nuostabią šalį jau kelintą kartą, čia vis atranda ką nors naujo.

Join UP!

komanda

Būtent čia, šalia Nilo, atsirado viena seniausių planetos civilizacijų, palikusi įspūdingus paminklus, tokius kaip Gizos piramidės, Sfinksas ir Karnako šventyklos.

Nesvarbu, ar Egipte lankotės pirmą kartą, ar atrandate jį iš naujo, turėtumėte pasirinkti viešbutį, kuris jums būtų geriausias sprendimas. Šiandien norime papasakoti apie „Coral Sea Hotels“ viešbučių tinklą, įsikūrusį Šarm aš Šeiche.

Šarm aš Šeichas - vieta, kuri žavi ne tik savo gamtos grožiu, bet ir plačiu prabangių viešbučių pasirinkimu. Pasirinkę „Coral Sea Hotels & Resorts“ viešbučius, juose patirsite nepamirštamus įspūdžius, komfortą ir nepriekaištingą aptarnavimą. Kiekviename viešbutyje derinamos modernios technologijos ir vietinis autentiškumas. Jūsų laukia erdvūs, šviesūs kambariai su vaizdu į jūrą ar sodą, auksinio smėlio paplūdimiai, neįtikėtini vaizdai, vandens parkai ir daugybė pramogų tiek suaugusiesiems, tiek vaikams.

Ar esate pasirengę iš naujo atrasti Egiptą? Apžvelkime šiuos 4 „Coral Sea Hotels“  tinklo viešbučius.

CORAL SEA IMPERIAL SENSATORI 5*

CORAL SEA IMPERIAL SENSATORI 5* - Egipto turistinių kompleksų perlas, įsikūręs vaizdingoje įlankoje su fantastišku vaizdu į Raudonąją jūrą. Prabangūs kambariai, privatus paplūdimys, įvairūs patiekalai, lauko pramogos, SPA ir vaikų klubas daro šį viešbutį išties unikalų.

Viešbutyje rasite įvairių stilių kambarių - nuo prabangių iki patogių šeimyninių numerių. Visi jie moderniai įrengti, o iš jų atsiveria vaizdas į baseiną arba jūrą. Privatus paplūdimys - puiki vieta ilsėtis. Svečiai gali apsilankyti restoranuose, kuriuose patiekiami įvairūs patiekalai iš viso pasaulio. Siekiant užtikrinti maksimalų poilsį, viešbutyje veikia prabangus sveikatingumo centras, kuriame įrengtas SPA centras ir siūlomi įvairūs masažai bei grožio procedūros. Šeimas su vaikais pradžiugins įvairūs užsiėmimai ir atrakcijos, kurias siūlo vaikų klubas.

o350822-min.jpg

REZERVUOKITE

CORAL SEA AQUA CLUB 4*

Tai puiki vieta šeimos atostogoms su didžiuliu vandens parku, vaikų klubu, sporto sale, įvairiu maistu ir vakarinėmis programomis. Viešbutyje įrengtas įspūdingas vandens parkas su kalneliais, baseinais ir baseinėliais mažiesiems. Erdviuose ir gerai įrengtuose viešbučio numeriuose rasite komforto oazę, o iš nemažos dalies jų atsiveria nuostabūs vaizdai į baseiną.

Restoranuose siūlomi gardūs tarptautinės virtuvės patiekalai, o daugybė barų kviečia mėgautis gaiviais kokteiliais. „Aqua Club“ įrengtas vandens sporto centras, kuriame galite išbandyti nardymą, burlenčių sportą ir kitus įdomius užsiėmimus. Mažiesiems parengta speciali animacijos programa, kuri užtikrins nepamirštamas džiaugsmo ir linksmybių kupinas atostogas! Mėgaukitės geriausiomis paslaugomis, prabangiais patogumais ir daugybe pramogų įvairaus amžiaus svečiams.

Aqua-Club-Coral-sea-41.jpg-min.jpg

REZERVUOKITE

CORAL SEA HOLIDAY 5*

CORAL SEA HOLIDAY 5* - ne tik viešbutis, bet ir jūsų asmeninė komforto ir poilsio oazė. Čia rasite erdvų smėlio paplūdimį su krištolo skaidrumo vandeniu ir įspūdingu povandeniniu pasauliu.

Viešbutyje siūlomi patogūs kambariai su vaizdu į sodus arba baseinus. Svečiai gali ilsėtis privačiame paplūdimyje ir mėgautis vietinės bei tarptautinės virtuvės patiekalais restoranuose. Taip pat siūloma daug laisvalaikio pramogų, įskaitant treniruoklių centrą, SPA centrą, teniso kortus ir futbolo aikštynus. Vaikams įrengta žaidimų aikštelė ir vaikų klubas, kuriame vyksta įvairūs užsiėmimai.

1-81-min.jpg

REZERVUOKITE

CORAL SEA WATERWORLD 5*

Prabangūs, moderniai įrengti kambariai su viskuo, ko reikia nepamirštamoms atostogoms, balkonai su vaizdu į jūrą, privatūs baseinai ir sūkurinės vonios pavers jūsų viešnagę CORAL SEA WATERWORLD 5* viešbutyje išties nuostabia patirtimi.

Milžiniškame vandens parke laukia įspūdžiai įvairaus amžiaus svečiams. Nusileiskite nuo įdomių kalnelių, plaukite tingioje upėje arba pasinerkite į bangas energingame bangų baseine - visa tai vos už kelių žingsnių nuo jūsų kambario! Jūsų laukia modernūs ir erdvūs kambariai, iš kurių daugumos atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai į jūrą ar baseinus. Leiskitės į kulinarinį nuotykį, mėgaudamiesi įvairiais patiekalais restoranuose ir baruose. Mėgaukitės „Viskas įskaičiuota“ paslaugomis be rūpesčių.

„Waterworld“ pramogų centras su plačia animacijos programa, vakariniais šou ir koncertais. Čia įrengtas specialus vaikų klubas mažiesiems, taip pat jų poreikiams pritaikyti baseinai. Viešbutis sukurtas atsižvelgiant į šeimos poreikius - jis suteiks nepamirštamų įspūdžių vaikams ir suaugusiesiems.

Waterworld_187445-min.jpg

REZERVUOKITE

Paslaptingasis Egiptas jau nuo seno traukia savo piramidžių ir senovinių legendų paslaptimis. Nedelskite! Atraskite naujus horizontus „Coral Sea Hotels & Resorts“ tinklo viešbučiuose ir mėgaukitės kiekviena akimirka su Join UP!

Join UP!

komanda

logo-up icon