• 1 atviro bufeto restoranas, 2 A la carte restoranai, 1 užkandžių restoranas.
• Pusryčiai, pietūs ir vakarienė bufeto stiliumi pagrindiniame restorane.
• Pagrindinio restorano talpa – 600 svečių viduje, 130 lauke, iš viso 730 svečių.
• Žiemos sezono metu visi gėrimai patiekiami prie stalo. Pagrindiniame restorane taip pat yra karštų gėrimų kampelis.
• Vaikiškas bufetas taip pat prieinamas pagrindiniame restorane su kūdikių maisto ruošimo zona, dietiniu bufetu, makaronų kampeliu, grilio kampeliu, picos kampeliu, tunisišku kampeliu, gyvo gaminimo kampeliais, veganišku ir vegetarišku kampeliu (daugiau pasirinkimų pagal pageidavimą). Specialios dietos pagal užklausą.
• 24 val. maistas ir gėrimai (alkoholiniai gėrimai nuo 08:00 iki 24:00)
• Vaikų popietės arbatos laikas (Vaikų klube)
Nedra (pagrindinis restoranas):
• Pusryčiai. Atviro bufeto gyvas gaminimas. Dirba 07:00–10:00
• Pietūs. Atviro bufeto gyvas gaminimas, gėrimai nemokami (pilstomas vanduo, sultys, gaivieji gėrimai, vietinis alus, vietinis vynas). Tiekiama 12:30–14:00
• Vakarienė. Atviro bufeto gyvas gaminimas, kasdien pateikiamos skirtingos teminės vakarienės, gėrimai nemokami (pilstomas vanduo, sultys, gaivieji gėrimai, vietinis alus, vietinis vynas). Tiekiama 18:30–21:00
L’Olivier baseino baras:
Užkandžiai + gėrimų tiekimas. Užkandžių meniu ir gėrimai nemokami (pilstomas vanduo, sultys, gaivieji gėrimai, vietinis alus, vietinis vynas). Dirba 15:00–17:00
Casablanca:
Vėlyva vakarienė + gėrimų tiekimas. Vėlyva vakarienė 23:00–07:00
Le Jardin:
Viduržemio jūros regiono A la carte restoranas. Viduržemio jūros virtuvė (viena vakarienė per savaitę), balandis–rugsėjis, 19:00–23:00
Mamaia:
Viduržemio jūros regiono A la carte restoranas. Viduržemio jūros virtuvė (už papildomą mokestį). Speciali nuolaida 11:00–21:00