Viešbučio aprašymas
Viešbučio kambariai yra erdvi, su balkonais ir mažais sodo kampeliais, kuriuose galite pasimėgauti gamtos grožiu. Kambaryje yra kondicionierius, mini baras, seifas ir televizorius su plokščia ekrano televizija. Oro uostas yra vos 1 val. 45 minučių nuo viešbučio.
Viešbučio restoranas siūlo tradicinės Indonezijos ir tarptautinės virtuvės patiekalus. Taip pat yra ir baseinas, kuriame galite atsigaivinti ir pasimėgauti nuostabiu vaizdu į džiungles.
Viešbučio personalas yra paslaugus ir draugiškas, galintis padėti su bet kokia pagalba. Čia patogu gyventi, kai reikia pailsėti ir jaukiai leisti laiką, o tuo pačiu metu būti šalia miesto centrų ir įvairių interjero projektų. Pertiwi At Bisma I yra puikus pasirinkimas norintiems pasimėgauti tiek naujais spalvingais vaizdais, tiek ir bahiniu kurortaičių gyvenimu.
Kambarių tipai
Vieta Pertiwi At Bisma I
Viešbučio tipas: Miestų viešbutis
Maitinimo koncepcija
- Baseino baras: Taip
Privalumai
Nemokamas Wi-Fi
Infrastruktūra ir paslaugos
- Atviras baseinas
Poilsio tipai
Šeimos atostogos
Jaunimo poilsis
Ramus poilsis
DĖMESIO!
Viešbutis pasilieka teisę keisti kainas, paslaugų rūšis ir jų teikimo laiką, priklausomai nuo sezono ir oro sąlygų, įskaitant numerių pavadinimus - be išankstinio įspėjimo. "Join UP Baltic" svetainėje paskelbtos nuotraukos yra pavyzdžiai, todėl spalva, baldai ir išplanavimas bei faktinė kambario būklė gali skirtis. Pasaulyje nėra vieningos viešbučių klasifikavimo sistemos. Viešbučiai gali būti klasifikuoti tarptautinių, nacionalinių ar vietos valdžios institucijų, turizmo komisijų ar kitų įstaigų, todėl viešbučių standartai įvairiose šalyse skiriasi. Net ir tos pačios kategorijos viešbučiai vienoje šalyje gali labai skirtis priklausomai nuo viešbučio vietos, būklės, dydžio, aptarnavimo lygio, teikiamų paslaugų skaičiaus ir kt. Atkreipkite dėmesį, kad "Join Up Baltic", pateikdama informaciją apie oficialią viešbučio kategoriją šalyje, nurodytą viešbučio aprašyme, vadovaujasi tik viešbučių klasifikacija, kurią teikia viešbučio administracija.



















